S50Висок клас ехограф S50 с напълно нова цифрова платформа, с голяма изчислителна производителност, позволяваща въвеждането на най-новите технологии и алгоритми за обработка. Системата предлага топ диагностични възможности в областта на акушерството, гинекологията и феталната морфология, включително, така наречената, 5D визуализация.
Апаратът се отличава с забележително качество на образа благодарение на четвъртата генерация на μ-scan - технологията за повишаване на пространствена и контрастна резолюция при формиране на образа, адаптивно подчертаване на границите и адаптивна редуция на шума в зависивост от изследвания обект. μ-scan може да се регулира и при "замразени" изображения.
Режимът на пулсово инвертирана втора тъканна хармоника съществено подобрява визуализацията при диагностика на пациенти с лош акустически прозорец.
Конзолата е много ергономична, с ултраширокоъгълен, безбликов LCD монитор с висока резолюция и автоматична настройка на яркостта. Супер-реактивният тъч екран е с висока резолюция и с промяна на ъгъла.
Предвидено е и електрическо регулиране на позицията на контролния панел.
SonoScape S50