Компания SonoScape


Профил на компанията

Фирмата е разработила пълна гама от продукти в тази област – от портативни черно –бели модели до иновативни дигитални системи с цветен доплер на достъпни цени.

SonoScape също така разполага с производствена линия на световно равнище за първокласни мултичестотни ехографски сонди - трансдюсери с до 512 кристала , 4D трансдюсери , както и сонди за подобрено тъканно хармонично изображение.

SonoScape е сертифицирана за съответствие с ISO 13485 и EN 46001. Всички продукти на компанията отговарят на най –строгите световни стандарти за качество , като например Eвропейската Директива за Медицинските Изделия ( CE) и изискванията за одобрения от FDA. Тези престижни регистрации са безспорен залог за най-високо ниво на качество, което клиентите могат да очакват от продуктите и услугите на фирмата.

Забележителни събития в развитието на компания SonoScape

2003: SonoScape извежда на пазара първата в света портативна мултифункционалана широкоекранна ехографска система с цветен доплер , оценена като един от високо –технологичните проекти за индустриализацията на административен район Шенжен.

2004: Ехографите с цветен доплер на SonoScape са сертифицирани за съответствие по Европейската Директива за Медицински Изделия ( СЕ) , с което получват паспорт за достъп до световния пазар.
През същата година SonoScape стават първите китайски ехографски системи с цветен доплер , получили официално одобрение от FDA САЩ.

2005: SonoScape е провъзгласен за един от най –успешните високо технологични инвестиционни проекти на администрацията на Шенжен.
През същата година на територията на Република България е създаден специализиран дистрибуционен и сервизен център за ехографската техника SonoScape.

2007: За разработката на линията ехографи с цветен доплер, SonoScape става едниствения производител на медицинска апаратура , носител на наградата „CHINA TOP BRAND” , присъждана от Генералната Администрация за Надзор и Инспекция на Качеството на НР Китай.

2008: SonoScape е провъзгласена от държавната администрация на Шенжен за предприятие-флагман на индустрията.

2011-2013: SonoScape обновява и разширява продуктовата си гама и пуска на пазара второто поколение ехографи.
През същата година SonoScape печели престижната награда „ European Frost & Sullivan Entrepreneurial Company Award”.


2012:SonoScape се премества в нов офис, който е построен във Високотехнологичния Индустриален парк , Шенжен - член на Международната асоциация на технологични паркове и технологичен парк на APEC .

2013: Получава награда "Ultrasound Market Growth Leadership Award, 2013" от FROST & SULLIVAN

2014: Received the iF product design award 2014 for S9 in Munich, Germany

2014: Получава награда "Company Of The Year In Ultrasound Market 2014" от FROST & SULLIVAN