Новини Соноскейп България

Стартира програма "Моят първи ехограф"
Уважаеми специалисти,
На 10.10.2016 г. ИЛАН МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА ООД и sonoscape.bg стартират програма „Моят първи ехограф”, насочена към развитие на АГ практиките в България.

SonoScape на специализираното изложение Булмедика 2015
Соноскейп представи най-новите модификации на ехографите си на Международното специализирано изложение "Булмедика", състояло се от 13 до 15 май в Интерекспоцентър гр. София.
Особен интерес предизвикаха последните модификации на ултразвуковите апарати S2 и S11.
    

Frost & Sullivan предоставиха Награда за разширяване на лидерските си позиции на SonoScape
Frost & Sullivan , консултантска фирма за глобални изследвания с 2000 анализатори и консултанти предоставиха Награда за разширяване на лидерските си позиции на SonoScape Company Limited . Това е признание за SonoScape като изключителен компания, която се разраства и е държи лидерски позиции на пазара чрез прилагане на иновации по отношение на цялостното си развитие.

SonoScape получава разрешение 510(k) за S40 за пазара в САЩ
SonoScape, водещ производител на медицински системи за обяви днес , че е получила разрешение FDA (510K) системата с цветен доплер S40, и тя вече е достъпна на пазара на САЩ.
Въз основа на революционна нова платформа, съчетаващ основните образни технологии и елегантния ергономичен дизайн, S40 е част от серията SonoScape S, която извежда качеството на образа на ново равнище и задоволява и най-взискателните клинични изисквания.
  

SonoScape със нов офис в Шенжен
На 5 юли 2012, Шенжен, Китай, - SonoScape има удоволствието да съобщи , че се разширява с нов офис .
Новият офис се намира в Високотехнологичните Индустриален парк , Шенжен . Паркът е бил почитан като един от шестте основни национални паркове науката. Той също така е член на Международната асоциация на технологични паркове и технологичен парк на APEC .
  

Здравния Министърът на Виетнам посети щанда SonoScape в MEDI - PHARM 2012 ВИЕТНАМ
На 12 май , SonoScape постигнали пълен успех в MEDI - PHARM 2012 , Виетнам , проведена в Културния дворец на Ханой, най-голямото ежегодно изложение за медицинско оборудване във Виетнам , спонсорирано от Министерството на здравеопазването на Виетнам. Щанда с изключителен дизайн и поредица от нови продукти, включително наградения ехограф S20 , SonoScape е привлякъл над 200 специалисти и разпространители, от местни и чуждестранни болници.

S8 блести на семинарите по Ултразвукова диагностика в Тайланд
Март 2012 г., Тайчунг , Тайван - На 18 февруари SonoScape , заедно с Хонг Yao Биотехнология CO. успешно проведе демонстрация на продукти с марка SonoScape и проведе апликационно обучение за клинично приложение по време на 30-та Годишна серия от семинари на ултразвукова тема на Тайванската асоциация по Медицински Технологии ( TAMT ) , в Медицински университет Чунг Шан.  
    

Посещение на болниците в Уганда
На 20 и 21 Февруари, SonoScape посети болниците Мулаго и Sarec Medicare в Кампала, Уганда, с подкрепата на своя местен агент, Crown Healthcare Уганда.
Основана през 1913 г.,болница Mulago е една от най-големите болници в Уганда с 1500 легла и годишен капацитет за прием до 600 000 пациенти.
В двете болници, лекари изразиха предпочитанията си към продуктите на SonoScape.
    

Едно успешно посещение на болниците в Руанда
От 21 февруари до 23-ти, SonoScape посети редица болници в Руанда включително Института по здравеопазване Кигали и Кралска болница Фейсал и т.н.
Благодарение на пълната подкрепа и съдействие от страна на болниците, посещението беше изключително успешно. По време на пътуването, SonoScape представи продуктите си и услугите на лекари, а продуктите бяха много добре приети.
  

Официално представяне на пазара в Кения на S20
На 13 февруари, SonoScape, заедно с местния представител на компанията Crown Health Co. Ltd., успешено представи S20 в ИнтерКонтинентал Найроби. Над 30 местни лекари и представители на ключови болници и медицински сдружения участваха в събитието.
  


Новини 1 - 10 от 13
Начало | Пред. | 1 2 | След. | Край Всички