През 2021 г. се навършват 10 години от лансирането на пазара на модели SonoScape A5 и A6 – едни от най-популярните бюджетни ехографи както в България, така и в световен мащаб. Благодарение на забележителната дълбочина на проникване и отлично качество на образа в коремната ехография, моделите придобиват популярност сред практикуващите рентгенолози, гастроентеролози, уролози и др. Ниското тегло на машините, вградената батерия и висококачественият LCD дисплей бяха значителен напредък предвид факта, че към онзи момент широко използваните и достъпни „преносими“ апарати бяха оборудвани с кинескоп и тежаха над 15 кг. SonoScape разглежда A5 и A6 като важна част от своето развитие. Моделите позволиха на широк кръг специалисти да опознаят марката, да затвърдят доверието си към нейните продукти и не на последно място – да развият своите професионални умения.

Признателни към всички специалисти, които се довериха на модели А5 и А6, Медицинска Техника Инженеринг, с подкрепата на SonoScape Medical Corp., предоставя отстъпка в размер на 2 000.00 лв. при покупка на нов ехограф с цветен доплер и предаване за утилизация на ехограф А5/А6 с прилежащите му сонди.

Актуални ценови предложения на ехографите SonoScape ще откриете в онлайн магазина на Медицинска Техника Инженеринг на следния адрес: https://mte-online.com/

 

Преди да отправите запитване, свързано с настоящата програма, моля прочетете общите условия:

Общи условия:

*Отстъпката е фиксирана и се предоставя без значение от техническото, визуално и функционално състояние на Вашия ехограф. Задължително условие е машината да се предаде в своята цялост, с поне една сонда и четими/проверими серийни номера както на апарата, така и на сондите. Условията са валидни при покупка на нов ехограф SonoScape спрямо актуалните цени, обявени в сайта www.mte-online.com, отчетени към датата на постъпилото запитване. Програмата е валидна само за юридически лица при покупка на ехограф с цветен доплер.

*Медицинска Техника Инженеринг ООД запазва правото си да откаже изпълнение на програмата по свое усмотрение без да упоменава причините за своето решение.